Бургазлията, задържан за кражба в офис и куриерска фирма, бе задържан

...
Бургазлията, задържан за кражба в офис и куриерска фирма, бе задържан
Коментари Харесай

Апашът, вилнял в центъра на Пловдив - задържан за още 3 кражби в Кършияка

Бургазлията, арестуван за кражба в офис и куриерска компания, бе задържан за още две обири на територията на Пловдив. Те са осъществени на в няколко разнообразни търговски обекти. Според добитата информация, с изключение на предходните три похищения в централната градска част, други две мъжът направил и на територията на регион „ Северен “.
Прочетете още
В полезрението му още веднъж влезнал офис за касови заплащания, а също и магазин за алкохол и цигари, от които общо съумял да задигне над 1500 лв..

Под наблюдаване на Районна прокуратура – Пловдив дейностите на проверяващите не престават.

Междувременно още няколко обири са станали на територията на област Пловдив през миналите дни, оповестяват от полицията.

Заради домови грабеж с щурм гражданин на село Бегово се озова в полицейския арест. Срещу мъжа е стартирано досъдебно произвеждане в РУ-Хисаря, след събрани доказателства, че в интервала 5-7 януари влезнал незаконно в частен парцел в упоменатото село. По данни на пострадалия притежател, от къщата били изнесени два тв приемника, автоматизирана пералня и озвучителна система, на обща стойност над 4000 лв.. Работата по документиране на случая продължава.

Незаконно присъединение към електропреносната мрежа било открито през вчерашния ден на адрес в село Граф Игнатиево. Като обвинен за основаните условия за ненапълно отчитане на потребената електрическа енергия в РУ-Труд е арестуван локален гражданин, против който се води бързо произвеждане.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР